BSO en Brede School Gouda

 

BSO

De Wilhelminaschool  heeft voor de buitenschoolse opvang (bso) een overeenkomst met Quadrant Kindercentra. BSO De Kaketoe zit in ons gebouw. Stichting Quadrant Kindercentra biedt al jaren kwalitatief goede kinderopvang in Gouda onder het motto: ‘samen voor het kind’.

Kijk voor meer informatie op www.quadrantkindercentra.nl
Er is ook een folder in te zien op school.
 

Brede School Gouda

Onze school participeert in de Brede School Gouda, afdeling Gouda Noord, een samenwerkingsverband van scholen, diverse instellingen en gemeente Gouda. Onder schooltijd worden er sportieve, culturele en informatieve activiteiten voor de leerlingen georganiseerd. Vaak volgt na een onderschoolse activiteit een naschools traject, waar leerlingen zich voor kunnen inschrijven.

Ook voor samen leren spelen, het vergroten van studievaardigheden en taalontwikkeling bent u bij de Brede School aan het juiste adres. Of uw kind nu van natuur houdt, meer wil weten van wetenschap of liever iets moois maakt: De Brede School heeft voor ieder kind een passende activiteit. Sommige activiteiten worden onder schooltijd aangeboden, denkt u dan bijvoorbeeld aan kennismakingslessen sport onder de gymtijd of een bezoek aan de natuurtuin.

De Brede School berekent voor de naschoolse activiteiten een kleine onkostenvergoeding per deelnemend kind.                          
Voor activiteiten onder schooltijd wordt er van u als ouder geen vergoeding verwacht.

Wekelijks wordt de informatie over komende naschoolse Brede School activiteiten met de ouders via e-mail gedeeld.

Kijk voor meer informatie, waaronder een overzicht van geplande activiteiten, op de website van Brede School Gouda en op het informatiebord in de hal van de school. Onze Bredeschool wijk heet "Brede School Gouda Noord."